Bloemengroet

Om de week gaat er vanuit de kerkdienst een boeket bloemen als groet van de gemeente naar een gemeentelid.
In de regel gaan de bloemen naar een gemeentelid die in de voorgaande periode uit het ziekenhuis terugkeerde naar huis of ook wel naar iemand die een klein steuntje in de rug best kan gebruiken. De kerkenraad besluit daarover.
Helma van de Weerdhof brengt de bloemen na afloop van de avonddienst naar het betreffende gemeentelid toe.
In de afkondigingen voor de kerkdienst wordt meegedeeld wie de bloemen ontvangt. Op deze manier kijken we naar elkaar om ook in moeilijke momenten. De bloemen worden verzorgd door Liza Hardeman-Henken.
Mocht u hierover vragen hebben of iemand willen opgeven voor de bloemengroet, dan kunt u contact opnemen met een kerkenraadslid of rechtstreeks met de scriba.