Jeugdwerk 15+

 

Jeugdwerk 15+. Hallo allemaal! De scholen beginnen weer en opening winterwerk komt er aan. Dat betekent ook dat er weer een nieuw seizoen Jeugdwerk 15+ gaat beginnen! De eerste avond is op 28 september, dus zet hem alvast in je agenda. Voor het nieuwe jaar hebben we weer veel leuks op de planning, hierover word je t.z.t. geïnformeerd. Vorig seizoen hebben we afscheid genomen van jeugdleiders Daniel en Maarten en hebben jullie al een keer kennis gemaakt met de nieuwe leiding. In het nieuwe seizoen bestaat het team van leiding uit; Emma Boele, Anne Davelaar, Willem van Ginkel, Jeanine Bleijenberg, Elco van Engelenhoven en Bas en Marjan van Ginkel. Ben jij tussen de 15 en 18 jaar en vind je het leuk om met leeftijdsgenoten samen te komen en over het geloof te praten? Dan ben je elke 2e en 4e zondag van de maand, na de avonddienst, van harte welkom bij de familie Nap op Dwarsweg 47. Twijfel je nog of heb je vragen? Benader dan iemand van de leiding of mail naar
jv15plus@gmail.com. We zien uit naar jouw komst!

Wil jij nieuwe vrienden ontmoeten, discussieren in een relaxte omgeving en ervaren hoe God werkt door de bijbel en mensen om jou heen? Dan hebben wij de ultieme zondagavond bestemming voor jou gevonden: de kantine van camping "De Hoge Linde" op Dwarsweg 65b.

Wij zijn een groep toffe jongeren die het niet alleen leuk vindt om te chillen, maar ook wel van een beetje uitdaging houdt.
God en de Bijbel staan centraal en de gesprekken hierover zijn open en vertrouwelijk. Naast de tweewekelijkse avonden doen we ook nog andere dingen, zoals een maatschappelijk activiteit, bowlen, geldinzamelingsactie, schaatsen en een slotactiviteit.

Ben je 15 jaar of ga je naar de 3de klas? dan ben je van harte welkom op elke 2e en 4e zondagavond van de maand. We beginnen rond 20:00, na de avonddienst. Neem gerust vrienden mee want iedereen is welkom!

Mocht je vragen hebben, mail dan naar jv15plus@gmail.com of bel/sms/app met de commissieleden:

J. Henken             06-11467700
M. Geefshuysen   06-23187042
G. van Essen        06-49084413
F. Verbeek            06-29866866