Kerktelefoon & opnamen

Het is voor u mogelijk via Internet of een speciaal luisterkastje de kerkdiensten thuis mee te beleven. Deze luisterkastjes worden in bruikleen verstrekt en kunnen ook op tijdelijke basis beschikbaar gesteld worden (bijvoorbeeld bij ziekte).

Tevens is het mogelijk van bijna alle kerkdiensten in de Efrathakerk een cassettebandje of CD te verkrijgen. Indien u een opname van een bepaalde dienst wenst te ontvangen of meer informatie wilt over een luisterkastje of Internet kunt u dit aangeven bij onderstaande personen.

U kunt alle kerkdiensten vanuit de Efrathakerk ook live beluisteren via Kerkdienstgemist. Tevens kunt u opnamen van kerkdiensten beluisteren.
Klik hier.

Indien er verstoringen optreden tijdens de directe uitzendingen, vragen wij u dit direct telefonisch te melden.

Dhr.G.den Hertog
Dwarsweg 52a